Volim Hrvatsku!

Projekt VOLIM HRVATSKU dio je programa rada Hrvatske turističke zajednice i sustava turističkih zajednica za 2009. godinu. Cilj projekta je poticanje aktivnosti…Projekt VOLIM HRVATSKU dio je programa rada Hrvatske turističke zajednice i sustava turističkih zajednica za 2009. godinu. Cilj projekta je poticanje aktivnosti i sudjelovanje u programu zaštite okoliša, kao komparativne prednosti hrvatskog turizma, djelovanje na unapređenju elemenata turističkog proizvoda, te podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice. Geslo projekta je već dobro poznato VIŠE CVIJEĆA – MANJE SMEĆA. Početak akcije vezan je uz mjesec ožujak.

Sve akcije završit će ocjenjivanjem najuspješnijih i dodjelom statua i priznanja ”Plavi cvijet” i ”Zeleni cvijet”. Glavni ured Hrvatske turističke zajednice provest će, uz znanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa, interni natječaj za najbolji rad učenika i djece na temu ZELENO I PLAVO SRCE HRVATSKE u svim školama i vrtićima u Republici Hrvatskoj.
Sve detaljnije informacije vezane uz akciju mogu se dobiti u uredu Turističke zajednice Grada Virovitice, a kao i svake godine tamo je dostupna i brošura pod istim nazivom tiskana na ekološkom papiru.

Skip to content