Vodovodna mreža uskoro i u Jasenašu

Nastavljaju se i dalje intenzivno aktivnosti na dovođenju pitke vode i rješavanje odvodnje do svakog kućanstva kao osnovnog elementa standarda življenja.Nastavljaju se i dalje intenzivno aktivnosti na dovođenju pitke vode i rješavanje odvodnje do svakog kućanstva kao osnovnog elementa standarda življenja.

Tako će uskoro i Jasenaš, jedino prigradsko naselje Grada Virovitice koje do sada nije imalo izgrađeno vodovodnu infrastrukturu, uskoro dobiti pitku vodu.

Po riječima rukovoditelja radne jedinice za vodovod i kanalizaciju Virkoma d.o.o. iz Virovitice Dražena Goluba da bi Jasenaš dobio vodu prvo je trebalo riješiti vodoopskrbu brdskih dijela općine Suhopolje, tj. izgradnju cjevovoda promjera 300 mm. Radovi na potezu od Pivnice preko Babine Gore do Jasenaša započeli su početkom mjeseca rujna i do sada je cjevovod stigao do spomenika u Jasenašu i samim tim odrađeno je 60 % radova.

S obzirom na zimske uvjete koji su nastupili, radovi će se nastaviti u proljeće odnosno kada to vremenske prilike budu dopustile.

Skip to content