Vlado Župan i dalje na čelu Koordinacije umirovljeničkih udruga grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U restoranu Flore VTC u utorak, 30. listopada održana je izborna skupština Koordinacije umirovljeničkih udruga grada Virovitice na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Vlado Župan, predsjednik Udruge umirovljenika Virovitice. Zamjenici i u novom mandatu ostaju Antun Šolc i Andrija Lukać.

Rad Koordinacije ovom je prilikom pohvalio i gradonačelnik Ivica Kirin koji je istaknuo da u Gradu Virovitici imaju partnera s kojim će i dalje rješavati probleme na koje nailaze u svom djelovanju te da uvijek budu ovako entuzijastični i svoju dobru volju prenose na mlađe generacije.

Vlado Župan istaknuo je kako će Koordinacija nastaviti voditi brigu i raspravljati o svim zajedničkim interesima stanovnika treće životne dobi, a osobito o socijalnim potrebama umirovljenika. Zahvalio je gradonačelniku Kirinu na punoj podršci od samog početka djelovanja te zamjenici gradonačelnika Honjek-Golinac s kojom održavaju redovite mjesečne sastanke na kojima iznose svoje probleme.

Rad Koordinacije svojim su dolaskom uz gradonačelnika Ivicu Kirina te zamjenicu gradonačelnika Vlastu Honjek-Golinac podržali i predsjednica Gradskog vijeća Lahorka Weiss, direktor tvrtke Flora Vtc Željko Iharoš te predsjednik Matice umirovljenika Virovitičko-podravske županije Stjepan Virag. (virovitica.hr, M. Bašić)

Skip to content