Vlado Paurić novi je predsjednik UDVDR-a Podružnice VPŽ Ogranka Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dosadašnji vršitelj dužnosti predsjednika Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata ogranka Virovitica Vlado Paurić, imenovan je na godišnjem saboru UDVDR-a Ogranka Virovitica, održanom u Centru kulture u Virovitici, za predsjednika Ogranka u narednom razdoblju.

Osim iscrpnog izvješća o mnogobrojnim aktivnostima koje provodi Ogranak, zajedno sa svojih pet klubova te opsežnom planu rada za 2018. godinu, bila je to prigoda da se novi predsjednik Vlado Paurić, osim na svom imenovanju, zahvali i onima koji su svojim radom i zalaganjem doprinijeli kvalitetnom radu ogranka. Ove godine posebnu zahvalnicu i prigodan poklon za sve što je učinio za braniteljsku populaciju i rad braniteljskih udruga dobio je gvardijan franjevačkog samostana u Virovitici fra Rozo Brkić.

Rad ovog vrlo aktivnog Ogranka pozdravili su mnogobrojni uzvanici, predstavnici braniteljskih udruga i ostali gosti. Podršku radu Ogranka, kao i podršku radu svim braniteljskim udrugama dao je u ime Grada Virovitice i zamjenik gradonačelnika Ivice Kirina Damir Marenić, načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević te predsjednik Županijskog odbora za hrvatske branitelje Mato Bubaš. (www.icv.hr, foto: Martina Bašić)

Skip to content