Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici: Donacija tvrtke Foing nova iz Varaždina računalne programske opreme

Tvrtka Foing nova iz Varaždina donirala je Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici suvremenu računalnu programsku opremu (IPIS Win SQL verzije) vrijednu 70.000,00 kuna. Dekanica Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici Vesna Bedeković i voditelj Odjela projektiranja tvrtke Foing nova, Predrag Ćosić potpisali su ugovor o donaciji. Povodom potpisivanja ugovora održana je konferencija za novinare kojoj su nazočili i glavni programer Foing-a, Marko Peras i Dragica Kiralj, voditeljica računovodstva u Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici. Zahvaljujući na donaciji, dekanica Vesna Bedeković je istaknula da će škola opremu koristiti za unapređenje izvođenja nastave ekonomske grupe predmeta: računovodstvo, financijsko planiranje i financijski menadžment.
Ovime je nastavljeno opremanje Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, koja danas predstavlja jednu od najmodernije opremljenih ustanova takve vrste u Hrvatskoj. Novoobnovljena zgrada Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, zgrada budućeg Veleučilišta, građena je sredstvima Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, Vlade Republike Hrvatske odnosno resornih ministarstava, a novouređene prostore, na prigodnoj je svečanosti, u rujnu ove godine, otvorila predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor.

(www.icv.hr, kt)

Skip to content