VIROVITIČKO SKLONIŠTE ZA ŽIVOTINJE: Predsjednica Grabar-Kitarović udomit će preslatku Kiku

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitičko Sklonište za životinje jedno je od lokacija koje je predsjednica RH danas (četvrtak) posjetila u sklopu radnog boravka u Virovitičko-podravskoj županiji. U skloništu su ju dočekali domaćin Dražen Majetić i djelatnici Skloništa, kao i brojni napušteni psi. Tijekom predsjedničina obilaska, Kika šestomjesečna mješanka labradora i terijera, uspjela joj je privući pažnju i ubrzo postala “Prvi pas” Pantovčaka.
Prema riječima Dražena Majetića, Kika je cijepljena i čipirana, a ovih dana će proći kastraciju i čim se oporavi preselit će se na Pantovčak. – Ovo nismo uopće očekivali, ali nam je izuzetno drago i svojevrsna je nagrada za trud kojeg svih ovih godina ulažemo u naše sklonište – rekao je D. Majetić.

Kikino udomljavanje s osmijesima su pratila tri razreda iz virovitičke Osnovne škole Vladimir Nazor koja su u Skloništu dočekala predsjednicu koja im je na najbolji način ukazala na važnost brige za napuštene životinje. Uz predsjednicu, sklonište su posjetili i potpredsjednik Vlade RH i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, župan Igor Andrović i gradonačelnik Ivica Kirin. (www.icv.hr; fotografije: M. Bašić, M. Lukačić)

Skip to content