Virovitički vatrogasci u prošloj godini osvojili 30 pehara, a vatrogasna mladež u svojoj kategoriji ostvarila plasman na državno natjecanje

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dobrovoljno vatrogasno društvo Virovitica, koje promiče vatrogastvo na području Grada punih 143 godina, a danas broji 139 članova, održalo je redovnu izvještajnu skupštinu na kojoj je predsjednik Mario Pavelić podnio izvješća o radu u protekloj godini te predložio plan rada za 2018. godinu.

Uz aktivnosti na unapređenju zaštite i gašenju požara i provođenju ostalih stručnih i humanitarnih djelatnosti, virovitički vatrogasci redovno sudjeluju i na svim raznim vatrogasnim natjecanjima pa su tako u prošloj godini na njima osvojili ukupno 30 pehara, a vatrogasna mladež u svojoj je kategorili ostvarila je plasman na državno natjecanje.

Uz predstavnike susjednih vatrogasnih društava, zamjenika župana Marija Klementa, zamjenika virovitičkog gradonačelnika Damira Marenića na dosadašnjim postignutim rezultatima i dobar rad u budućem razdoblju članovima društva poželio je i predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Željko Palković. (www.icv.hr, zc)

Skip to content