Virovitički TVIN proslavio 101 godinu uspješnog rada

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Najveća i najuspješnija hrvatska drvno prerađivačka tvrtka, virovitički TVIN, koja u svojih 12 tvornica u Virovitici, Pitomači, Grubišnom Polju i Županji zapošljava oko 840 radnika, danas je obilježila Dan tvrtke pod motom: 101 uspješna godina – ostavština za buduće generacije. Predsjednik Nadzornog odbora Ivan Slamić, direktor Tvina Ivan Špoljarić i tehnički direktor Milenko Zrnić u društvu svojih suradnika dočekali su u tvorničkom restoranu mnogobrojne goste i radnike jubilarce. Prigodnoj svečanosti nazočili su domaći i strani poslovni partneri, predstavnici gospodarskog, političkog, javnog i vjerskog života Virovitičko – podravske županije i šire kao i jedinica lokalne samouprave u kojima su Tvinove tvornice. Obraćajući se sudionicima svečanosti direktor Tvina Ivan Špoljarić se osvrnuo na nepovoljno okruženje u kojemu djeluje gospodarstvo, a osobito monetarnu i fiskalnu politiku, pravosuđe i Zakon o radu, koji, kazao je štiti nerad. Govoreći o Tvinu spomenuo je izgradnju nove tvornice, ulaganje u razvoj, istaknuo vrijednost kupaca ali i prijatelja tvornice i njenih zaposlenika.

img_0877

Skupu su se obratili te čestitali Tvinu i jubilarcima, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, župan Tomislav Tolušić i bjelovarsko-križevački biskup mons. Vjekoslav Huzjak.

U povodu Dana tvrtke dodijeljene su i nagrade 78 – orici jubilaraca TVIN-a i to za 10, 20, 30 i 40 godina rada i vjernosti tvrtci. Najdugovječniji radnici, s 40 godina rada su: Josip BARČANAC, Đurđica FLISAR, Jadranka PREDRIJEVAC, Ivica SOLIĆ i Mijo ZEC. (www.icv.hr)

Skip to content