Virovitički RS metali predstavili se na XVII. Nacionalnom savjetovanju o gospodarstvu i poduzetništvu

Logo_VII_NASA_vijestMinistarstvo poduzetništva i obrta, pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske, organiziralo je, od 9. do 11. svibnja 2013. godine u Toplicama Sveti Martin na Muri, XVII. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu na temu „Ususret Strukturnim fondovima Europske unije“.

U okviru savjetovanja, predstavljena su i iskustva korisnika potpora Ministarstva poduzetništvo i obrta i Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije, u okviru kojeg su se, kao primjeri dobre prakse, predstavile  tvrtke RS Metali, koja ima svoju tvornicu i u Virovitici i tvrtka Anamil iz Zagreba.

Tvrtku RS Metali predstavio je Karlo Deči, prezentirajući njihov proizvodni program I najveće poslovne partnere. Naglasio je da je 85% proizvoda namjenjeno izvozu, te da tvrtka ima kontinuiran rast i razvoj, što se ostvaruje neprekidnim ulaganjem i modernizacijom proizvodnog procesa. Istaknuo je da je u RS Metale u Virovitici, od 2002.god., uloženo cca 4,5 mil. €, a u cilju daljnjeg rasta kvalitete proizvoda, nastaviti će investiranje u osuvremenjavanje tehnološkog procesa i u 2013.god..

Predstavnici HGK – Županijske komore Virovitica, prezentirali su, tom prigodom, predstavnicima tvrtke Anamil i ostalim poduzetnicima, izuzetno povoljne mogućnosti investiranja u Poduzetničke zone u gradu Virovitici.

Temeljem upućenog poziva, na savjetovanju su bili nazočni uz gospodarstvenike s područje Virovitičko-podravske županije i predstavnici Odsjeka Centra za poduzetništvo, inovacije i tehnološki razvoj Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica.                                                           

Skip to content