Virovitički klinci na pobjedničkom postolju

U Novom Marofu ovaj vikend održano je karting natjecanje pod nazivom 1. nagrada Vima – Samobor ’09. u organizaciji karting kluba KK1 iz Zagreba.1 1245921231U Novom Marofu ovaj vikend održano je karting natjecanje pod nazivom 1. nagrada Vima – Samobor ’09. u organizaciji karting kluba KK1 iz Zagreba. Na natjecanju, na kojem je nastupalo 50-tak vozača iz cijele Hrvatske, sudjelovalo je i devet  vozača iz virovitičkog karting kluba „Cobra“.

U klasi 1. nastupio je Dorian Vargović koji je imao peti rezultat dana od ukupno sedam vozača. U klasi 2. sudjelovala su dva  „starija“ vozača, Corina Lukša i Luka Moslavac, te Mihael Meretaj kome je ovo bila prva ovosezonska utrka. Od ukupno osam vozača, Corina Lukša je osvojila 3. mjesto, Luka Moslavac, 4. mjesto, dok je Mihael Meretaj osvojio 8. mjesto.

U klasi Rotax micro vozači Cobre, Edi Žilić i Željko Romić, osvojili su 2. i 4. mjesto. Jedini predstavnik Cobre u klasi 7. bio je Siniša Mišić sa osvojenim 8. mjestom u cjelokupnom poretku.

Vozač Igor Vargović nastupio je u klasi 8. te osvojio 8. mjesto. U klasi 9. se opet odvijala  neizvjesna borba u kojoj je Virovitičanin Ivijan Rajnović teškom mukom osvojio visoko 3. mjesto i novo mjesto na postolju.

Nakon odvezenih svih utrka virovitička „Cobra“ u ukupnom je poretku zauzela visoko 6. od 11. mjesta.

Uz vozače Cobre na ovom natjecanju po prvi puta kao licencirani suci također su sudjelovali članovi Auto-moto karting kluba Cobra Virovitica koji su zavidnim znanjem i vještinama uspješno odradili ovo natjecanje. (vt.info)

Skip to content