Virovitički avanturisti Saša Pjanić i Aleš Vokurka kreću na humanitarni rally za djecu Senegala, Mauritanije i Gambije; donaciju je dao i Grad Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitičani Saša Pjanić i Aleš Vokurka s avanturistima Damirom Filipovićem i Stanislavom Modrićem iz Varaždina noćas kreću na najveći humanitarni rally na svijetu. Posebno pripremljenim Nissanom Patrol GR Y60 će u okviru “MyLife4Kids” proći off road stazama i daleko od ekskluzivnih safarija stići do najzabačenijih mjesta u Africi. Ovogodišnji rally obuhvatit će Senegal, Mauritaniju i Gambiju, put dug devet tisuća kilometara na kojem će djeci podsaharske Afrike donijeti hranu, odjeću, školski i higijenski pribor, rukotvorine, igračke i lijekove koje im šalju dobrotvori iz cijele Hrvatske.

Odaziv je odličan, svi koji sudjeluju su dali sve od sebe. Hvala Gradu Virovitici, gradonačelniku Ivici Kirinu, osnovnim školama u Hercegovcu, Lozanu, Flori Virovitica, Dječjem vrtiću Cvrčak… Puno je pojedinaca koji nas prate putem društvenih mreža i koji su se uključili u akciju. Primjerice, Tanja Rimac i njena mala tvrtka “Otkriveno blago” s čijim ćemo rukotvorinama, igračke i slično savršeno uklopiti u cijelu priču. Smisao relija je i jaka komunikološka crta, cijela priča o Africi koja se nastavlja i nakon povratka kući, a koji će biti najvjerojatnije krajem veljače – rekao je Saša Pjanić, virovitički fotograf i putopisac.

Njihov put zainteresirani mogu pratiti na društvenim mrežama, primjerice, na Facebook stranici Saša Pjanić, fotograf i putopisac. (www.icv.hr; foto: Saša Pjanić)

Skip to content