Virovitičke tvrtke TVIN i MDM predstavili se na ovogodišnjoj Ambienti

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Dvije virovitičke tvrtke TVIN i MDM predstavile su se na ovogodišnjoj 37. Ambienti koja je od 13. do 17. listopada održana na Zagrebačkom velesajmu. Sajam AMBIENTA i ove je godine bio središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje…Dvije virovitičke tvrtke TVIN i MDM predstavile su se na ovogodišnjoj 37. Ambienti koja je od 13. do 17. listopada održana na Zagrebačkom velesajmu.
Sajam AMBIENTA i ove je godine bio središnje mjesto okupljanja cjelokupne ponude i potražnje, proizvođača, trgovaca, poslovnih ljudi i stručnjaka za područje namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije u ovom dijelu Europe.

U 16 paviljona Zagrebačkog velesajma i otvorenom prostoru Ambienta 2010 objedinila je pet osnovnih tematskih cjelina: namještaj za stanovanje; namještaj i oprema za kuhinje i kupaonice; uredski namještaj i namještaj za opremanje objekata; proizvodi i oprema za unutarnje i vanjsko uređenje; repromaterijal te strojevi i alati za drvnu industriju.

Osim izlagača iz Hrvatske, na sajmu nastupaju izlagači iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Belgije, Brazila, Češke, Francuske, Indije, Italije, Mađarske, Njemačke, Kosova, Nizozemske, Poljske, Rumunjske, Rusije, Senegala, Slovenije, Srbije, Švicarske i Turske koji su predstavili svoje najnovije proizvode, usluge i tehnologije.

Skip to content