Virovitičke mažoretkinje sudjelovale na europskom prvenstvu u Poljskoj

U poljskom gradu Opole održano je Europsko prvenstvo mažoret i pom-pon timova na kojemu su po drugi puta sudjelovale i Virovitičke mažoretkinje.U poljskom gradu Opole održano je Europsko prvenstvo mažoret i pom-pon timova na kojemu su po drugi puta sudjelovale i Virovitičke mažoretkinje. Na prvenstvu je sudjelovalo 80 timova, a pored osam hrvatskih timova iz Zagreba, Petrinje, Bedekovčine, Virovitice, Oroslavlja, Siska, Stubice i Velike Gorice, sudjelovali su tomovi iz Slovačke, Mađarske, Bjelorusije, Poljske i Češke.

Natjecateljske kategorije bile su solo, duo-trio, mini i velike formacije sa štapom i pom-ponima – kadeti, juniori i seniori. Virovitičke mažoretkinje nastupale su u kategoriji štap kadetkinje i juniorke-mini i velike formacije pom-pon kadetkinje i juniorke-mini i velike formacije, te trio pom-pon kadetkinje Mirela Deskar, Ivana Kozjak i Dorotea Rudec.

Ove godine nažalost Hrvatice su ostale bez nagrada, ali su stekle dragocjena iskustva i vidjele vrhunske vježbe djevojaka iz europskih timova.

Na put u Poljsku Virovitičanke su otputovale zahvaljujući brojnim sponzorima koji su im pomogli. (M.V.)

Skip to content