Virovitičke mažoretkinje proslavile peti rođendan

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U nedjelju, 23. 10. 2011. godine, povodom proslave 5. rođendana tima VIROVITIČKIH MAŽORETKINJA, u sportskoj dvorani OŠ Ivane Brlić-Mažuranić održana je Revijalna smotra mažoretkinja i pom-pon timova u organizaciji Udruge virovitičkih mažoretkinja.

Svjećice na rođendanskoj torti slavljenicama su pomogle ugasiti prijateljice – mažoretkinje iz Velike Gorice, Zagreba, Garešnice, Mača, Martinske Vesi i Petrinje, koje su zajedno s Virovitičankama proslavu začinile s 34 izvedene koreografije.

Članice tima iskoristile su prigodu i zahvalile svojim prvim učiteljicama, trenericama Ani Petek i Sanji Lazovoj i osnivačici tima gospođi Željki Banović, predsjednici Saveza mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske, a nisu zaboravile ni nesebičnu potporu svojih roditelja.

U vedrom, rođendanskom raspoloženju uručena su i Priznanja za 5 godina neprekidnog zalaganja i doprinos u radu tima VIROVITIČKIH MAŽORETKINJA, a zasluženo su ih primile seniorke NATAŠA KRANJEC, PETRA KOZJAK i VALENTINA HUĐ te juniorke MIRELA DESKAR i IVANA KOZJAK.

Predsjednica Udruge virovitičkih mažoretkinja, gospođa prof. Lidija Šunk-Kozjak zahvalila je svim donatorima i medijskim pokroviteljima na podršci u radu u proteklih 5 godina, a posebno je upućena zahvala Gradu Virovitica na dodijeli prostora za rad, koji VIROVITIČKE MAŽORETKINJE smatraju rođendanskim darom.

(www.virovitica.info)

Skip to content