Virovitička tvrtka Virkom otvorila pristupnu cestu i parkiralište koje je korisnicima na raspolaganju bez naplate

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitička tvrtka Virkom u petak, 15. prosinca, i službeno je otvorila pristupnu cestu i parkiralište. Direktorica tvrtke Margareta Ptiček istaknula je kako je cilj ove investicije zaposlenicima i korisnicima osigurati sigurniji pristup tvrtki. Također, važno je napomenuti da je projekt obuhvaćao i izgradnju nogostupa koji do sada nije postojao te je stoga pristup korisnicima bio otežan, a u više navrata i opasan.

Vrijednost izvedenih radova je dva milijuna kuna, a investitor je tvrtka Virkom. Radove na projektu izvela je zajednica Ceste d.d. Bjelovar i Brana d.o.o. Virovitica. Ono što je važno naglasiti jest da je parkiralište za sve korisnike bez naplate tako da se njime, osim naših djelatnika, mogu koristiti i svi sportaši i korisnivi Vegeške, istaknula je Margareta Ptiček.

Otvorenju pristupne ceste i parkirališta nazočili su i zamjenik župana virovitičko-podravske županije Marijo Klement, virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, zamjenik gradonačelnika Damir Marenić te načelnici općina Gradina (Marko Ajček), Lukač (Đuro Bukvić), Suhopolje (Siniša Horvat) i Špišić Bukovica (Hrvoje Miler). (virovitica.hr; foto: M. Bašić, M. Rođak)

Skip to content