VIROVITIČKA PREMIJERA FILMA U Kinu Park pogledajte komediju Ljubomira Kerekeša “Ufuraj se i pukni”

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Virovitička premijera filma Ljubomira Kerekeša “Ufuraj se i pukni”, u kojem se pojavljuju i glumci Kazališta Virovitica – Draško Zidar, Goran Koši i Mijo Pavelko, održati će se 21. lipnja 2019. godine u 19 sati u Kinu park, Centar kulture, Matije Gupca 5 u Virovitici.

Prije projekcije glumci „trgaju“ ulaznice na ulazu u kino dvoranu.

Nakon projekcije predstavljanje prisutnih glumaca ispred kino platna, te druženje i fotografiranje s glumcima u predvorju uz hladno pivo.

Sadržaj filma:

Prva hrvatska komedija bez fige u džepu.

Skoro prema istinitom događaju.

Krešo je stariji brat koji ima grbu i višak samopouzdanja, a Kruno je brat koji ne može normalno izgovoriti č,ž,š, upravo je saznao da nije prošao prijemni ispit za šumarstvo i ostavila ga je njegova žabica. Kao supervizora za pripremu za studij glume odabiru susjeda Črčeka koji živi u njihovoj zgradi. Črček je jedan od onih likova koji ne može ni skinuti zavjesu s karniše, a da mu karniša ne padne na glavu, no istovremeno je simpatičan, brbljav i spreman pomoći. Predstavnica stanara, Dragica Švorc, ne podnosi Črčeka i ne može mu odoljeti, a frizerka Manuela je toliko dobra da joj na frizuru ne dolaze ni stanari. Caffe bar “Savanna” je mjesto gdje sva pitanja dobivaju odgovore, a Akademija dramske umjetnosti je mjesto gdje katarza dolazi na sistematski pregled. (www.icv.hr)

Skip to content