Virovitičanka Sanja Mijac je gastro influencerica godine

Glamurozna dodjela nagrade Ikon@ koju dodjeljuje Gloria najuglednijim influencerima u Hrvatskoj privukla je u Café Gymnasium ljubitelje društvenih mreža, ali i brojna poznata lica koja su čestitala dobitnicima.

U potrazi za najutjecajnijim osobama s društvenih mreža, zbog čijih modnih, beauty, fitness i gastro objava još radije provodite vrijeme na Instagramu, Gloria je organizirala natječaj Ikon@ putem kojeg su čitatelji imali priliku glasati za svoje favorite i odlučiti kome će pripasti titula influencera godine.

Kako bi čitateljima olakšali izbor, žiri je odabrao dvadeset influencera iz spomenute četiri kategorije, a uz brojke, posebnu pažnju članovi žirija usmjerili su kvaliteti sadržaja, autentičnosti prezentaciji tema i komunikaciji sa sljedbenicima.

Nominirani influenceri dobili su priliku predstaviti se čitateljima putem Instagram profila magazina i portala Gloria, gdje su za vrijeme ‘takeovera’ u nekoliko fotografija pokazali ono što rade najbolje.

Modna Ikon@ je Sonja Kovač, influencerica Maša Zibar pobjednica je u kategoriji Ikon@ ljepote, Gastro Ikon@ je Sanja Mijac, a blizanke Ana Tomac i Marija Ivić trijumfirale su u kategoriji fitness Ikon@.

S 20 nisam imala pojma o kuhanju, a danas moje gastro delicije prati 27 tisuća ljudi – priča nam Sanja Mijac koja stoji iza bloga jednostavnog imena Domaćica Sanja. ‘Instagram mi je najprije služio samo kao aplikacija za obrađivanje fotografija, a kasnije, kada sam prije pet godina počela pisati blog, mi se svidio i kao društvena mreža budući da su fotografije te koje na njemu pričaju priče, priča Sanja. (virovitica.info, gloria.hr; foto: Facebook, gloria.hr)

W0A5302

Skip to content