Virovitičanka Antonela Lukša glumi u filmu ‘Ti mene nosiš’

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

“Ti mene nosiš” je debitantski cjelovečernji igrani film nagrađivane redateljice Ivone Juka, a njegova premijera održat će se 25.05.2015., u CineStar kinima u distribuciji 2i Filma. Nakon hrvatske premijere krenut će i redovna kino distribucija filma u cijeloj regiji te je dogovoreno njegovo prikazivanje u Srbiji, Makedoniji i Bosni i Hercegovini. A film donosi priču koja istražuje ženski identitet u ulozi kćeri i što ta uloga može nositi. Zato je i Ivona Juka odabrala triptih, tri priče o tri kćeri, različitih godina, statusa i iz različitih obitelji, kako bi prikazala više od jednog intimnog odnosa i pokrila širu paletu odnosa. Jedna kći tek gradi odnos s ocem, druga kći svoj izgrađen odnos nepovratno gubi, a treća kći se suočava s porušenim odnosom kako bi lakše prihvatila budućnost.

U filmu igraju najveće glumačke zvijezde regije: Vojislav Brajović, Lana Barić, Nataša Janjić, Nataša Dorčić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić te niz poznatih i uspješnih glumaca iz regije. Uz njih u filmu glumi i mlada Antonela Lukša iz Virovitice. Antonela je dobila ulogu djevojčice koja glumi u sapunici koja se snima u filmu. Antonela je pokazala izniman talent na audiciji za film na kojoj je bilo preko 250 djece. Međutim, za glavnu ulogu djevojčice Dore, bila je premlada. Zbog talenta i marljivosti, Antonela je svejedno dobila priliku u filmu. Redateljici Ivoni Juka se jako svidio odnos između tate Dražena Lukše i kći Antonele Lukše, tim više što je u filmu riječ o kćerima i očevima. Tata Lukša je vozio svoju kći na audiciju i probe u Zagreb, te ju iznimno podržava i pomaže joj da razvije svoj talent, kao i da ostvari svoje želje. Nadamo se da će Antonela nastaviti razvijati svoj glumački talent u Virovitici, a već sada ju imamo priliku gledati u filmu “Ti mene nosiš.”

“Na audiciju sam došla preko dramske skupine Virovitica. Nakon nekoliko tjedana dobila sam poziv da dođem u Zagreb na audicija. Kada sam prvi put bila tamo s roditeljima bilo je puno djece , a zadaci nisu bili pretjerano teški. I tako malo po malo svaki vikend sam odlazila u Zagreb dok na kraju nismo ostale Helena, Dora i ja. Na svim audicijama mi je bilo odlično i svi su bili dobri prema meni i bili mi podrška u svakom trenutku. Nikada mi nije bilo naporno već sam se svaki put veselila novom odlasku u Zagreb na audicije. Za ulogu koju sam glumila trebala sam se ošišati , to mi nije baš bilo drago, ali sam na kraju pristala. Sve u svemu bilo je to prekrasno iskustvo i nešto što sigurno nikada neću zaboraviti”, rekla je mlada Antonela Lukša. (www.icv.hr;

Skip to content