Virovitičanin Ivan Škrablin naj borac Hrvatske

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica danas je održanoPrvenstvo Hrvatske u karateu. U konkurenciji od 16 klubova najboljerezultate u borbama ostvario je Virovitičanin Ivan Škrablin koji jeosvojio prvo mjesto i po prvi puta postao seniorskim prvakom Hrvatske uborbama.U Sportskoj dvorani Tehničke škole Virovitica danas je održano Prvenstvo Hrvatske u karateu. U konkurenciji od 16 klubova najbolje rezultate u borbama ostvario je Virovitičanin Ivan Škrablin koji je osvojio prvo mjesto i po prvi puta postao seniorskim prvakom Hrvatske u borbama.

Najbolji kataši su: Kristijan Novak (KK Croatia), Dorijan Naletina (KK Rab Enpi), Damjan Padovan (KK Princ) i Aleksandar Vacka (KK Croatia). Najbolje katašice su članice Karate kluba Virovitica Mirna Šenjug, Valerija Vujčić, Džulijana Popović i Vlatka Kiuk iz Karate kluba Tempo.

Ekipno, najbolje katašice su iz Karate kluba Virovitica, zatim slijede klubovi: KK Rab EMPI, KK Tempo i KK Musashido. Na karate Prvenstvu Hrvatske okupilo se više stotina sportaša iz svih krajeva Republike Hrvatske. Prvenstvo je otvorio virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak. (vo)

Skip to content