Virovitičanima se predstavili i članovi Auto moto karting kluba Cobra

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na pokaznoj karting utrci koju je organizirao virovitički Auto moto karting klub Cobra vozilo se pet utrka a sudjelovalo je ukupno 27 vozača koji su se natjecali za medalje i pehare.Na pokaznoj karting utrci koju je organizirao virovitički Auto moto karting klub Cobra vozilo se pet utrka a sudjelovalo je ukupno 27 vozača koji su se natjecali za medalje i pehare.

Poslije kvalifikacija za najjaču „Open” klasu, utrku su otvorili vozači u klasi „Honda junior” u kojoj je pobijedio Patrik Ribić, a slijede ga Mateo Mikolić i Martin Raut.

Nakon juniora na stazu su došli vozači koji voze kartinge u klasi „Kadet”, koji se voze na motorima „Comer” od 60 kubičnih centimetara kod kojih je najbolje mjesto na postolju izborio Luka Moslavac, a slijede ga Edi Žilić i Borna Romić.

Poslije „komeraša” na stazi su se pojavile ljepše pripadnice našeg kluba koje su se natjecale u kartinzima koje pogone Hondini motori i nakon zaista lijepe utrke na kraju je slavila Martina Šelimber, a slijede ju Martina Vezmarović na drugom i Martina Đurđević na trećem mjestu.

Poslije kratke stanke na stazu su izašli vozači koji su se natjecali u klasi „Honda senior” kod kojih su slavili Antonio Matošević na prvom, Zvonimir Paurić na drugom i Mujko Fazlijaj poznatiji kao virovitički Hamilton na trećem mjestu.

Peta utrka ujedno i najatraktivnija gledateljima je priredila pravi spektakl koji po pokazanim vožnjama nije bio daleko od pravih prvenstvenih utrka. Nakon dugih petnaest krugova sa stalnim izmjenama u poretku i brojnim pretjecanjima na kraju je slavio jedan od najmlađih sudionika u toj utrci Filip Romić, a slijede ga Željko Lovrenc na drugom i Nino Gabrovec na trećem mjestu.

Kako je ovo bila pokazna karting utrka gdje su vozači bili upoznati sa pravilima pokazne utrke nismo uspjeli smanjiti tenzije kod vozača jer adrenalin je napravio svoje i svi su se borili za odličja kao da su na pravoj utrci.
(vt.info)

Skip to content