Virovitičani pohrlili u kino- obje predstave rasprodane – pljesak na kraju filma rekao više od riječi i fotografija

Ovog vikenda u Virovitici je otvoreno je KINO PARK koje je toliko oduševilo građane da su karte za obje kino projekcije rasprodane, a pljesak na kraju filma rekao je više od riječi i fotografija

Radovi na uređenju dvorane započeli su ljetos kada je prostor kompletno preuređen, uređen je sanitarni čvor, prelakirana i uređena velika dvorana i predvorje te postavljen novi projektor i razglas.

Mi ovo radimo zbog naših sugrađana i zato je cijena ulaznice minimalnih 10 kuna u žurbi su govorili djelatnici gradske tvrtke Poslovni park dok su užurbano tražili stolice po okolnim kancelarijama ne bi li na taj način što većem broju Virovitičana osigurali mjesto. Na kraju ipak u jednom trenu ulaznica i stolica je nestalo i 50-ak ljubitelja filma jednostavno nije moglo ući. Animirani film “Medo sa sjevera” i komedija “Djedica pušten s lanca” bili su očito dobar izbor za početak virovitičkog kina. Bilo je tu i djece i mladih, ali i onih u ozbiljnim godinama koji su ozarena lica s osmjehom napustili kino dvoranu, a pljesak na kraju filma rekao je više od riječi i fotografija. Ljuti, ali na sebe bili su oni koji su zakasnili, obećavši sami sebi da će idući vikend požuriti i ulaznice kupiti ranije.

Prema riječima direktora Poslovnog parka Matije Mustača Kino Park trenutno je organizirano u skladu s njihovim mogućnostima, ali svakim danom će se uređivati no prijavljeno je i na nekoliko projekata te ako prođu možemo uskoro očekivati ljepše i ugodnije kino, kao i novije i aktualnije kino projekcije.

Skip to content