VIROVITICA UZ PETRINJU, SISAK I GLINU Grad i gradske tvrtke daju 220.000,00 kuna pomoći za potresom pogođena područja

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Kao što je gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin u srijedu najavio, Grad se, zajedno s gradskim tvrtkama – Florom VTC, Virkomom i Poslovnim parkom, financijski uključuje u obnovu potresom pogođenim područja, a uplatit će se pomoć od 220.000,00 kuna.

Prije svega, želim izraziti sućut obiteljima tragično preminulih uslijed potresa. Kao i ostali gradovi i općine diljem Hrvatske, tako je i Virovitica aktivna od samog trenutka kada se potres dogodio. Ovaj nemili događaj ujedinio je cijelu Hrvatsku te smo i u novu godinu ušli s molitvama i željama da se što prije sanira šteta nastala na području Banije. Grad Virovitica je, zajedno s gradskim tvrtkama: Florom VTC, Virkomom i Poslovnim parkom, donio odluku da će uplatiti 220.000,00 kuna pomoći za obnovu potresom pogođenih područja, rekao je gradonačelnik Kirin.

Također, Grad Virovitica je u suradnji s Crvenim križem te županijskim i gradskim stožerima civilne zaštite sudjelovao u organizaciji prikupljanja humanitarne pomoći.

Ovom prilikom želim zahvaliti svim volonterima, građanima, mjesnim odborima, udrugama, tvrtkama, gospodarstvenicima i svima ostalima koji daju svoj doprinos kako bi se pomoglo stanovnicima stradalih područja. Njima svima mogu samo reći jedno veliko HVALA!, dodao je I. Kirin. (virovitica.hr)

Skip to content