«Virovitica u razglednici» – novi suvenir grada

Komplet od trinaest razglednica s fotografijama današnje Virovitice, upakiran u elegantnu ambalažu, među brojnim turistima i gostima grada Virovitice postao je pravi hit.Komplet od trinaest razglednica s fotografijama današnje Virovitice, upakiran u elegantnu ambalažu, među brojnim turistima i gostima grada Virovitice postao je pravi hit. Riječ je o promotivnom proizvodu u izdanju Fotokluba Virovitica kojeg su članovi kluba danas prodavali ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica i crkve sv. Roka.

Komplet stoji 30,00 kuna, a razglednice se mogu kupiti i pojedinačno po cijeni od 4,00 kune.Fotografije na razglednicama potpisuju Ivan Kršić, Matej Sudar, Matija Turkalj, Saša Kovačević, Tomislav Saić, Marija Lovrenc, Oliver Bešić, Hrvoje Culek, Mijo Pavelko i Davo Resner. Foto klub Virovitica je u organizaciji prve skupne izložbe, pod nazivom «Virovitica našim očima», prikupio fotografije virovitičkih fotografa amatera i profesionalaca, članova fotokluba.

Kao nusprodukt te izložbe nastao je komplet razglednica o odabranim motivima grada i njegovim znamenitostima. Članovi Fotokluba Virovitica razglednice će prodavati danas (subota) ispred Gradske knjižnice i čitaonice Virovitica u vremenu od 17-19 sati, te sutra, u nedjelju, ispred crkve od 10-12 sati.

A. Jurkin

Skip to content