Virovitica domaćin Sajmu poslova

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službeVirovitica danas je održan prvi pripremni sastanak sa partnerima kojiće sudjelovati na Sajmu poslova. HZZ Područna služba Virovitica po uzoru na europske primjere kroz sajamželi povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja igradnje karijere i time omogućiti njihovu međusobnu bolju povezanost irazmjenu informacija.U prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Virovitica danas je održan prvi pripremni sastanak sa partnerima koji će sudjelovati na Sajmu poslova.

HZZ Područna služba Virovitica po uzoru na europske primjere kroz sajam želi povezati sve subjekte koji se bave problematikom zapošljavanja i gradnje karijere i time omogućiti njihovu međusobnu bolju povezanost i razmjenu informacija.

Na prvi pripremni sastanak bili su pozvani sljedeći partneri: Virovitičko-podravska županija, HGK Gospodarska komora Virovitičko-podravske županije, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravska, Razvojna agencija Virovitičko-podravske županije, Grad Virovitica, Grad Slatina, Grad Orahovica, Općina Pitomača, Razvojna agencija Sjever – DAN i Pučko otvoreno učilište Slatina.

Na sastanku prezentirana je ideja o sajmu za koji su svi nazočni partneri izrazili zajednički interes te je okvirno odlučeno o sadržaju programa cijelog sajma i definirani sudionici nekih aktivnosti koje će se održavati za vrijeme trajanja sajma (okrugli stol, razne prezentacije…). Svi prisutni složili su se da na području Virovitičko-podravske županije postoji potreba za održavanjem takvog sajma koji bi u konačnici imao za cilj bolju usklađenost ponude i potražnje na tržištu rada i veću učinkovitost zapošljavanja.

Prvi Sajam poslova održati će se 9. travnja 2008. godine u Strukovnoj školi Virovitica. Ovom prilikom pozivamo sve poslodavce koji planiraju zapošljavati radnike u nadolazećem periodu, a zainteresirani su za sudjelovanje na Sajmu poslova da se prijave na adresu:

HZZ PS Virovitica

A. Mihanovića 40

33000 Virovitica

ili e-mail adresu:

virovitica@hzz.hr

Skip to content