Virovitica domaćin državnog prvenstva u plesovima

U organizaciji Plesnog kluba H-8 iz Virovitice, u nedjelju 9. studenog, s početkom u 12 sati, u virovitičkoj Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić održat će se Prvenstvo Republike Hrvatske u 10 športskih plesova.1 1224179529U organizaciji Plesnog kluba H-8 iz Virovitice, u nedjelju 9. studenog, s početkom u 12 sati, u virovitičkoj Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić održat će se Prvenstvo Republike Hrvatske u 10 športskih plesova. To veliko povjerenje i još veću obvezu Hrvatskog športskog plesnog saveza dobio je plesni klub ”H-8” iz Virovitice.

Nakon dva državna prvenstva ove godine koja su održana u Zagrebu, po prvi puta u povijesti takvu veliku plesnu organizaciju dobiva grad Virovitica. Pokrovitelji ovog plesnog događaja godine u standardnim i latinsko-američkim plesovima je Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada Virovitica te brojni donatori i sponzori od kojeg je titula „zlatnog sponzora“ pripala tvrtki Pevec iz Bjelovara.

Ulaznice za plesni spektakl u kojemu će nastupiti više od stotinu plesnih parova moći će se kupiti u Kavani Nova te Caffe baru Ana.

Medijski pokrovitelji plesnog spektakla su Radio Virovitica, Virovitički list i internetski portal Virovitica.info.

Završnica i finala najuzbudljivijih i najjačih  kategorija održat će se u poslijepodnevnim satima. Svoje mjesto na državnom prvenstvu ”tražit”  će po prvi puta i članovi ŠPK ”H-8” Virovitica, Sven Jurišić (OŠ Pitomača) i Ivana Silvaš (OŠ I.B.Mažuranić, Virovitica) te  Ivan Horvat (OŠ V.Nazor, Virovitica) i Adriana Režić (OŠ Suhopolje).

Skip to content