Virovitica dobila nove plivače

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Jučer je na Gradskom bazenu u Virovitici uručeno prvih 12 diploma za polaznike škole plivanja koja se ove godine provodi u pet smjena od 15. lipnja do 19. srpnja u organizaciji Športske zajednice grada Virovitice, Turističke zajednice grada Virovitice i Grada Virovitice.Jučer je na Gradskom bazenu u Virovitici uručeno prvih 12 diploma za polaznike škole plivanja koja se ove godine provodi u pet smjena od 15. lipnja do 19. srpnja u organizaciji Športske zajednice grada Virovitice, Turističke zajednice grada Virovitice i Grada Virovitice.

Diplome za uspješno savladan kriterij plivanja plivača početnika novim malim plivačima uručio im je predsjednik Turističke zajednice grada Virovitice Zdenko Hercigonja, a one za nove plivače znače da su savladali skok na noge u duboku vodu, te plivanje proizvodnom tehnikom na udaljenosti od 25 metara.
Kako su nam rekli neki od dobitnika diplome nisu očekivali da će ovako brzo uspjeti savladati tehniku plivanja i unatoč lošem vremenu proteklih dana uspjeti postati pravi plivači.

Tajnik Športske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović istakao je i da Grad Virovitica organizira i napredni tečaj plivanja kako bi djeci koja su već stekla određena plivačka znanja omogućio da savladaju sve plivačke tehnike.

Skip to content