Viroexpo ove godine ponovo rekordan! Na sajmu koji se održava od 24. do 26. siječnja u Virovitici nastupa čak 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta

viroexpo-subota2013-803I ove godine Međunarodni sajam gospodarstva, poduzetništva i obrta Viroexpo, koji se devetnaestu godinu održava u Virovitici, ima predznak «rekordan». Sajam je ove godine okupio čak 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta. Prošle godine Viroexpo je okupio 711 izlagača, a posjetilo ga je 26.500 posjetitelja. Viroexpo 2014 održava se od 24. do 26. siječnja u Virovitici, a Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Kraljevina Nizozemska.

U četvrtak, 23. siječnja, s početkom u 17 sati na rasporedu je Gospodarski forum sa Zemljom partner Kraljevinom Nizozemskom koji će se održati u velikoj Županijskoj vijećnici, Trg Ljudevita Patačića 1, Virovitica. Nakon Gospodarskog foruma, u 19 sati u Gradskom muzeju Virovitica biti će ovorenje izložbe fotografija poznatog nizozemskog fotografa Berta Teunissena.

Program stručnih predavanja i kulturno-zabavnog programa možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici Viroexpo sajma na adresi www.viroexpo.hr. Odnedavno, sajam Viroexpo možete pratiti i na društvenoj mreži Facebook, na adresi: www.facebook.com/viroexpo.sajam.

Podsjetimo se, pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitčko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.. (www.vpz.hr)

Skip to content