VIROEXPO 2020. Cijena ulaznice ostaje ista, a svi oni koji u Hrvatskoj nude poljoprivrednu mehanizaciju, bit će na sajmu

Prema riječima Igora Androvića, virovitičko-podravskog župana i predsjednika Organizacijskog odbora Viroexpa, cijena ulaznica za 25. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2020. neće se mijenjati, ona će i nadalje ostati simboličnih 10,00 kuna. Osim toga, značajno je povećan vanjski izlagački prostor. Na 10.000 četvornih metara, na Viroexpu će izlagati svi oni koji u Hrvatskoj nude poljoprivrednu mehanizaciju.

– Poljoprivredna smo županija, a osim brojnih stručnih predavanja vezanih za poljoprivredu, zbog velikog zanimanja povećali smo vanjski izlagački prostor na kojem će se moći vidjeti moderna poljoprivredna mehanizacija – naglasio je župan Andrović, a direktor Viroexpa, Bojan Mijok pritom podcrtava.

– Svi oni koji u Hrvatskoj nude poljoprivrednu mehanizaciju, bit će na Viroexpu 2020.

Inače, definiran je i cjelokupan program sajma koji se može vidjeti na službenoj stranici sajma Viroexpo. Viroexpo starta 13. i trajat će do 15. ožujka na prostoru „sajamskog grada“, multifunkcionalnoj hali koja je prošle godine izgrađena sredstvima Ministarstva poljoprivrede, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice. Bio je to prvi provedeni projekt iz Razvojnog sporazuma za Slavoniju, Baranju i Srijem.

Uz Vladu RH, pokrovitelji 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpo 2020., bit će i: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstvo turizma i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU. Na sajmu će izlagati izlagači iz 27 zemalja.

Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine “sponzori sajma su” i RBA Raiffeisenbank Hrvatska, te Pivovara Daruvar. (vpz.hr)

Skip to content