Virkom investira u izgradnju vodovodne mreže u osam naselja u Općini Suhopolje

Direktor tvrtke Virkom d.o.o. Damir Marenić u ime investitora  i predstavnik tvrtke Brana d.o.o. Slavko Rajnović danas su u prostorijama tvrtke potpisali Okvirni sporazum za izgradnju vodovodne mreže u…1 1305104075Direktor tvrtke Virkom d.o.o. Damir Marenić u ime investitora i predstavnik tvrtke Brana d.o.o. Slavko Rajnović danas su u prostorijama tvrtke potpisali Okvirni sporazum za izgradnju vodovodne mreže u naseljima Trnava Cabunska, Velika Trapinska, Mala Trapinska, Sovjak, Žiroslavlje, ulice Bukova u naselju Borova i priključnog voda u naselju Trapinska.

Okvirni sporazum potpisan je za izgradnju vodovoda u dužini od 22.200 metara, rok izvođenja radova iznosi tri godine, a realizacija projekta vrijednog 5.780.562,00 kuna ovisit će o prispjelim sredstvima iz Hrvatskih voda rekao je prilikom potpisivanja Ugovora direktor Marenić te zahvalio svima koji su pomogli u njegovoj realizaciji posebno naglasivši ulogu Općine Suhopolje na čijem području će se projekt i realizirati. Naglasio je i da je za 2011. godinu predviđena realizacija u iznosu 615.000,00 kuna što je također danas definirano potpisanim Ugovorom između ove dvije tvrtke.

U isto vrijeme direktor Marenić je sa direktorom tvrtke CIP d.o.o iz Virovitice Rankom Carevićem potpisao Okvirni sporazum i Ugovor za 2011. godinu o obavljanju stručnog nadzora za spomenuti vodovod. Vrijednost Okvirnog sporazuma iznosi 125.460,00 kuna.

Skip to content