VIDEO: Podjela 3000 sadnica građanima Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Podjela 3000 sadnica građanima ViroviticeDanas je na Trgu kralja Tomislava-ispod sata u organizaciji Turističke zajednice Grada Virovitice i u sklopu akcije ”Više cvijeća manje smeća” građanima podijeljeno 3000 cvjetnih sadnica.Podjela 3000 sadnica građanima ViroviticeDanas je na Trgu kralja Tomislava-ispod sata u organizaciji Turističke zajednice Grada Virovitice i u sklopu akcije ”Više cvijeća manje smeća” građanima podijeljeno 3000 cvjetnih sadnica. Tom prigodom organizirana je i prigodni program u kojem su nastupili djeca iz svih virovitičkih osnovnih škola i Dječjeg vrtića Cvrčak, kao i Gradska glazba Virovitica i Virovitičke mažoretkinje, te Kulturno umjetnički centar Virovitica i Kulturno umjetničko društvo Virovitica.

Tom prigodom na simboličan način otvoren je ”Cvjetni trg” sa cvjetnim satom koji već danima izaziva oduševljenje građana našeg grada.Inicijativa za izgradnjom ”Cvjetnog trga” potekla je od virovitičke ekološke udruge koji su predložili da se uredi ovaj prostor od samoniklih stabala, te uz svesrdnu pomoć Krunoslava Kovača koji je izradio idejno rješenje krenuli u izgradnju ovog iznimno lijepog zdanja.

Financiranje projekta bit će nominirano prema Ministarstvu turizma Republike Hrvatske, a također će se nominirati i za ”Zeleni cvijet” Hrvatske turističke zajednice, a tokom idućeg tjedna postavit će se i meteorološki stup saznajemo od gradonačelnika Grada Virovitice Ivice Kirina. (rc)

Skip to content