Velimir Gavrilović ima najbržeg Tomosa

tomos1Povodom Rokova 2014., na kartodromu Cobra u Virovitici održan je 4. Scooterhappening. Ove godine svi su željno iščekivali tko će slaviti u kategoriji Tomosovih motora. Prvo mjesto pripalo je Velimiru Gavriloviću. Srebrom se okitio Ivan Ramljak, a broncu je oko vrata stavio Marin Ivanković.
U kategoriji Rookie najbolji je bio Mario Mostečak, a iza njega su se svrstali: Josip Kožarić, Kristijan Takač, Marin Gross, Valentin Gašpar, Dražen Ćernošek i Maka Kateković. Kategorija Drag – 70. 1. Jan Bošnjak, 2. Jan Bračić, 3. Boris Kodrić; Drag 70-: 1. Luka Sadrić, 2. Marko Vukomanović, 3. Dario Dumančić.
U kategoriji No Limit, prvo mjesto osvojio je Luka Sadrić. Srebrni je bio Žolt Valkan, brončani Marko Kukić, a četvrti Mario Kupanovac. Petorica vozača borila su se za titulu najboljeg u kategoriji Open. Slavio je Dario Dumančić, a iza njega slijede: Marko Vukomanović, Matija Horvat, Deni Garaj i Ivan Vorih. U najzanimljivijoj utrci, Tomosa, slavio je Velimir Gavrilović. Iza njega svrstali su se: Ivan Ramljak, Marin Ivanković, Matija Šulentić, Goran Kunić, Marian Leško, Saša Horžić, Mario Gut, Marko Maloča i Bruno Marić

Skip to content