VELIKO NATJECANJE PRED VIROVITIČKIM MAŽORETKINJAMA Krajem rujna putuju na Svjetski kup u ruski Sankt Peterburg

Virovitičke mažoretkinje 26. rujna putuju na International Grand Prix – Svjestki kup u Sankt Peterburg (Rusija), koji će trajati do 3. listopada. Dvanaest članica predstavljat će tim u tri dobna uzrasta i 16 natjecateljskih kategorija.

Virovitičke mažoretkinje su u sezoni 2018./2019. ponovno potvrdile titulu državnih prvakinja, sudjelovale na Međunarodnom natjecanju u Zadru gdje su također osvojile medalje u svim kategorijama. Nakon toga su u srpnju sudjelovale na Europskom prvenstvu u Zagrebu i u konkurenciji 102 tima te više od 3200 natjecatelja osvojile srebro, broncu i dvije diplome za šest najboljih timova Europe.

Naravno, cijelo vrijeme pripremale su se za Svjetski kup u Rusiji gdje će dati sve od sebe kako bi se opet vratile s izvrsnim rezultatima.

Pripreme za Svjetski kup nam intenzivno traju već dva tjedna i trajat će sve do polaska 26. rujna. Djevojke i djevojčice marljivo treniraju i spremne su pokazati sve što smo cijelu sezonu uvježbavali i zbog čega samo u samom vrhu mažoret i pom pon plesa. Zahvalni smo svima koji su nam financijski pomogli u realizaciji odlaska na ovo prestižno natjecanje – rekla je trenerica i predsjednica Nataša Kranjec. (www.icv.hr)

Skip to content