Veliki uspjeh virovitičke škole Vladimir Nazor u Slatini

         U subotu, 8. prosinca 2012., u Slatini održano je 5. otvoreno ekipno natjecanje iz matematike. Natjecanje je vrlo uspješno organizirala Slatinska udruga matematičara. Veliki odaziv učenika dokazao je još jednom kako je matematika mnogima omiljen predmet. Sudjelovalo je 35 ekipa. Ekipe matematičara iz OŠ Vladimir Nazor postigle su zavidne rezultate.

U kategoriji četvrtih razreda sudjelovale su dvije ekipe. Ekipa u kojoj su bili učenici Alan Đurđević, Tim Čevelak, Sanea Loren Gal i Mihael Sagner osvojili su drugo mjesto.

U kategoriji petih i šestih razreda sudjelovale su četiri ekipe. Ekipa u kojoj su bili učenici  Nika Lovreković, Lana Stevanovski, Karla Puškarić i Antonia Karavlah osvojila je treće mjesto.

U kategoriji sedmih i osmih razreda sudjelovale su dvije ekipe. Ekipa u kojoj su bili učenici Dominik Rengel, Lara Mandić, Luka Ojurović i Dino Meter osvojila je drugo mjesto, a ekipa u kojoj su bili učenici Goran Sabo, Frane Žada, Mijo Piškur i Karlo Aragović osvojila je prvo mjesto.

Tradicija je natjecanja podjela medalja najuspješnijima, a to se učenicima najviše svidjelo. U čitelji su vrlo ponosni na uspjeh svojih učenika.

Skip to content