Veliki interes poduzetnika za Poduzetničku zonu III.

Gradonačelnik Zvonko Kožnjak danas je potpisao ugovore sa poduzetnicimao kupo-prodaji građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni III. Ugovoresu potpisali predstavnici tvrtki tvrtki: Enavigo d.o.o., Beki d.o.o.,Galeb mont d.o.o., Domus d.o.o. i A.C.C. d.o.o..Gradonačelnik Zvonko Kožnjak danas je potpisao ugovore sa poduzetnicima o kupo-prodaji građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni III. Ugovore su potpisali predstavnici tvrtki tvrtki: Enavigo d.o.o., Beki d.o.o., Galeb mont d.o.o., Domus d.o.o. i A.C.C. d.o.o..

Poduzetnička zona III. je u fazi izgradnje. Izgrađuje se cestovna i komunalna infrastruktura, a vrijednost cjelokupnih radova je 15 milijuna kuna, rekao je virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak.

Tvrtka Enavigo d.o.o. u Poduzetničkoj zoni planira graditi tvornicu namještaja. Domus d.o.o. u suradnji sa slovenskim Gorenjem graditi će tvornicu za proizvodnju kuhinja i opreme za kupaonice, Galeb mont d.o.o. proširit će proizvodnju i preradu metala i metalnih konstrukcija za talijanske, slovenske i austrijske partnere. Tvrtka Beki d.o.o. planira se iz prostora bivšeg Ukusa preseliti u novu zgradu u kojoj će nastaviti proizvodnju cipela za talijansko tržište, dok tvrtka A.C.C. d.o.o. planira graditi veliki trgovački centar.

Prodajom građevinskih zemljišta u Poduzetničkoj zoni III., gradski proračun povećati će se za 3 milijuna kuna, a navedeni investitori zaposliti će 100 novih djelatnika.

Skip to content