Veleposlanik Republike Češke sa suradnicima posjetio Viroviticu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Veleposlanik Republike Češke, Karel Kühnl sa suradnicima,Tomaš Kuchta (gospodarski savjetnik u Veleposlanstvu Češke) i Vladimir Vana (izaslaniktvrtke Chech Trade), posjetio je Grad Viroviticu gdje se sastao sagradonačelnikom Virovitice Zvonkom Kožnjakom, direktorom tvrtke Virkom, ZdravkomPerom i predstavnicom udruge Češka beseda, Jasnom Per-Kožnjak.Veleposlanik Republike Češke, Karel Kühnl sa suradnicima, Tomaš Kuchta (gospodarski savjetnik u Veleposlanstvu Češke) i Vladimir Vana (izaslanik tvrtke Chech Trade), posjetio je Grad Viroviticu gdje se sastao sa gradonačelnikom Virovitice Zvonkom Kožnjakom, direktorom tvrtke Virkom, Zdravkom Perom i predstavnicom udruge Češka beseda, Jasnom Per-Kožnjak.

Karel Kühnl pohvalio je hrvatska nastojanja za ulaskom u Europku uniju koji bi se trebao dogoditi u drugoj polovici 2009. Godine, upravo u vrijeme kada će europskom unijom predsjedavati Republika Češka.

Na sastanku je još bilo govora o vrlo dobroj suradnji gradova Virovitice i češkog Vyškova, ali i sudjelovanju Republike Češke na Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, Viroexpou. Poznanstva stečena na Viroexpou, prema riječima veleposlanika Republike Češke Karel Kühnla, zasigurno će se u pozitivnom smislu odraziti na gospodarstvo Virovitice ali i Virovitičko-podravske županije.

Gradonačelnik Kožnjak goste je upoznao s ostvarenim projektima u gradu Virovitici, ali i s onima čija se realizacija tek očekuje u narednom vremenu.

Skip to content