Objavljeno:

Podijeli:

Slične objave

Vatra snimila spot za aktualni singl “Oproštaj”

Popularni sadržaj

Koncertna akcija ”Dokaži da nisi slučajan odabir” privedena je kraju. Posljednje dvije garaže svojih fanova Vatra će posjetiti ovog vikenda, u petak u Karlovcu, a u subotu u Virovitici. Kako je atmosfera na prvom garažnom koncertu na zagrebačkom Horvatovcu bila odlična, bend ništa manje ne očekuje niti od nadolazećih nastupa i druženja.

Vatra je ovih dana sa redateljem Radislavom Jovanovim Gonzom snimila i zanimljiv video spot za aktualni singl ”Oproštaj”. Video spot gotovo je u cijelosti snimljen unatrag, a takvim načinom snimanja pokušalo se, barem prividno, prevariti prolaznost vremena, odnosno vratiti vrijeme nebi li se dobila mogućnost da se neke stvari izmijene ili poprave.

” ‘Oproštaj’ je intimna ispovijest i nastavak teme započete na prošlom singlu „Plima adrenalina“. I premda je svaki gubitak bolan, te za njega nikada ne možemo biti spremni, stihovi koji zatvaraju ‘Oproštaj’ ostavljaju odškrinuta vrata nadi da je svaki kraj i novi početak… ‘Oproštaj’ je pjesma koja podsjeća koliko su svakodnevni mali obredi, poput zajedničkih ispijanja kave, sitnih prepirki, kućanskih poslova itd., zapravo bitni i veliki.” – rekao je o pjesmi Ivan Dečak.

Video spot za pjesmu ”Oproštaj” premijerno pogledajte u ponedjeljak, 28.05. u 19 sati na CMC televiziji i portalu Muzika.hr!

Vatra na koncertima:

25.05. DOKAŽI DA NISI SLUČAJAN ODABIR KARLOVAC

26.05. DOKAŽI DA NISI SLUČAJAN ODABIR VIROVITICA

01.06. SL.BROD / MARS MOON FESTIVAL

15.06. VIROVITICA / ZBOGOM ŠKOLO / STADION TVIN

23.06. KOPRIVNICA / BIKER’S

24.08. KRAGUJEVAC / ŠUMADIJA FESTIVAL

(www.evirovitica.com)

Skip to content