Vatra snimila spot za aktualni singl “Oproštaj”

vatraKoncertna akcija ”Dokaži da nisi slučajan odabir” privedena je kraju. Posljednje dvije garaže svojih fanova Vatra će posjetiti ovog vikenda, u petak u Karlovcu, a u subotu u Virovitici. Kako je atmosfera na prvom garažnom koncertu na zagrebačkom Horvatovcu bila odlična, bend ništa manje ne očekuje niti od nadolazećih nastupa i druženja.

Vatra je ovih dana sa redateljem Radislavom Jovanovim Gonzom snimila i zanimljiv video spot za aktualni singl ”Oproštaj”. Video spot gotovo je u cijelosti snimljen unatrag, a takvim načinom snimanja pokušalo se, barem prividno, prevariti prolaznost vremena, odnosno vratiti vrijeme nebi li se dobila mogućnost da se neke stvari izmijene ili poprave.

” ‘Oproštaj’ je intimna ispovijest i nastavak teme započete na prošlom singlu „Plima adrenalina“. I premda je svaki gubitak bolan, te za njega nikada ne možemo biti spremni, stihovi koji zatvaraju ‘Oproštaj’ ostavljaju odškrinuta vrata nadi da je svaki kraj i novi početak… ‘Oproštaj’ je pjesma koja podsjeća koliko su svakodnevni mali obredi, poput zajedničkih ispijanja kave, sitnih prepirki, kućanskih poslova itd., zapravo bitni i veliki.” – rekao je o pjesmi Ivan Dečak.

Video spot za pjesmu ”Oproštaj” premijerno pogledajte u ponedjeljak, 28.05. u 19 sati na CMC televiziji i portalu Muzika.hr!

Vatra na koncertima:

25.05. DOKAŽI DA NISI SLUČAJAN ODABIR KARLOVAC

26.05. DOKAŽI DA NISI SLUČAJAN ODABIR VIROVITICA

01.06. SL.BROD / MARS MOON FESTIVAL

15.06. VIROVITICA / ZBOGOM ŠKOLO / STADION TVIN

23.06. KOPRIVNICA / BIKER’S

24.08. KRAGUJEVAC / ŠUMADIJA FESTIVAL

(www.evirovitica.com)

Skip to content