Vatra je snimila video iz jednog kadra: Pogledajte novi spot ‘Vidi kako se smiješ’

“Snimamo iz jednog kadra? Ok, zašto ne!”, tako je nekako tekao dogovor Vatre s redateljem Filipom Gržinčićem iz Gržinčić Creative Visualsa oko snimanja novog videospota za pjesmu “Vidi kako se smiješ”. Nakon što su dogovorili da im se na snimanju pridruži i glumica Helena Minić Matanić, posao je mogao početi.

Efektnu lokaciju pronašli su u novouređenom Dvorcu Janković u Suhopolju. “One take” snimanje zahtijevalo je dobru organizaciju i zalaganje cijele ekipe, a redatelj Filip Gržinčić do zadnjeg detalja slagao je i tempirao kadrove, kako bi sve na kraju dospjelo na svoje mjesto. Rezultat je originalan video koji svojim šarmom osvaja gledatelje i ističe se među dosadašnjim videouradcima.

“Vidi kako se smiješ” novi je Vatrin singl, treći nakon “Sva naša ljeta” i “Carstva sunca”, kojim najavljuju novi studijski album.

“Napisao sam ovu pjesmu u želji da se osmijesi ponovno vide na našim i licima ljudi koji nas okružuju. Tema same pjesme možda nije toliko ‘lagana’, ali zato su glazba i videobroj u njezinoj suprotnosti, dinamični i vedri. Bila je to moja želja, da na neki način pokušam vratiti životnu radost koju smo u posljednje vrijeme možda izgubili”, izjavio je uoči premijere autor singla i frontmen benda Ivan Dečak. (jutarnji.hr; fotografije: Matija Turkalj)

Skip to content