Uživajte u zimskim radostima na skijalištu u Rezovačkim Krčevinama – ovdje je doista ludo i zabavno

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Otvoreno je skijalište u Rezovačkim Krčevinama i već prvi dan oko stotinu skijaša, sanjkaša i snowbordera uživalo je u zimskim radostima. Vremenski prognostičari kažu da će ovako hladno vrijeme potrajati još bar 10-ak dana i eto prigode da uživate u doista nezaboravnom iskustvu. Osobito je zanimljivo na sanjkaškoj stazi gdje se kao sredstvo za spuštanje koristi gotovo sve od sanjki, vreća napunjenih slamom do plastičnih tanjura. Ono što se čuje je cika, vriska i smijeh zadovoljnih posjetitelja, a i ove godine se ulaz na skijalište ne naplačuje.

U dane vikenda (petak, subota i nedjelja) bit će otvoren i mjesni dom u kojem će se posjetitelji moći ugrijati te se okrijepiti kuhanim čajem i vinom i to po promotivnim cijenama, a u neposrednoj blizini otvorena je i lokalna trgovina.

Skijalište je otvoreno od 17 – 22 sata, a otvorenju je nazočio i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin iskoristivši prigodu da se zahvali svima koji su se odazvali pozivu da pomognu u organizaciji osobito Vijeću mjesnog odbora Rezovačke Krčevine i skijaškim klubovima uz napomenu da je ovo možda i jedino skijalište gdje je ulaz besplatan.

Staza u Rezovačkim Krčevinama duga je oko 400 metara s prosječnim nagibom od 16%. Dolazak na skijalište je jednostavan, a zimske službe očistile su i parkiralište te nema problema sa parkingom.

Skip to content