Uz pjesmu, ples i igrokaz COOR proslavio Dan škole – najučenik je Filip Hećimović

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica u srijedu, 13. lipnja kroz pjesmu, ples i igrokaz obilježio je Dan škole. Tom prilikom najuspješniji učenici, kao i učenici koji završavaju s formalnim obrazovanjem u Centru te profesori jubilarci nagrađeni su prigodnim poklonima i čestitkama.

Također, nagrađen je i proglašen najučenik, a on je ove godine Filip Hećimović, učenik sedmog razreda. Ovom priredbom djelatnici i učenici oprostili su se i od Daniele Gutić, jedine osmašice koja će školovanje nastaviti za zanimanje slastičar, kao i Antuna Markeka, koji je kao domar u Centru radio punih 40 godina te odlazi u zasluženu mirovinu.

Svojim nastupom ovaj dan uveličali su i učenici i njihovi nastavnici iz Tehničke škole Virovitica koji su tijekom cijele ove godine marljivo volontirali u Centru. S nekoliko prigodnih riječi ovom prigodom sve prisutne pozdravila je ravnateljica Centra Margarita Kovačević, kao i Đurđica Aragović, pročelnica Ureda gradonačelnika te predsjednica Učeničkog vijeća COOR-a. (www.icv.hr, žđl)

Skip to content