USUSRET BLAGDANU SVIH SVETIH: Na Gradskom groblju u Virovitici odana počast poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama

Povodom blagdana Svih svetih, u organizaciji Ureda državne uprave Virovitičko-podravske županije na Gradskom groblju u Virovitici, položeni su vijenci i zapaljene svijeće u spomen na sve poginule i umrle hrvatske branitelje i civilne žrtve.

Počast umrlima i poginulima odalo je izaslanstvo Virovitičko-podravske županije predvođeno županom Igorom Androvićem i njegovim zamjenicima, Marijom Klementom, Darkom Žužakom i Igorom Pavkovićem, izaslanstvo Ureda državne uprave VPŽ s predstojnicom Karmen Halgaš, izaslanstvo Grada Virovitice na čelu s gradonačelnikom Ivicom Kirinom i zamjenicima, Damirom Marenićem i Vlastom Honjek-Golinac te izaslanstva Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva obrane, Ministarstva unutarnjih poslova, kao i predstavnici mnogobrojnih udruga proisteklih iz Domovinskog rata. Molitvu za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve u Domovinskom ratu, predvodio je Župnik Župe sv. Roka iz Virovitice fra Rozo Brkić.

Kao i svake godine, obilježeni su i grobovi poginulih i umrlih hrvatskih branitelja u organizaciji Grada Virovitice, tvrtke Flore VTC i koordinacije udruge branitelja.  (vpz.hr, virovitica.hr, fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content