Uspješan pohod plivača PK Virovitica u Mađarskoj

U nedjelju 24. srpnja u mađarskom gradiću Sellye održan je međunarodni plivački miting pod nazivom ‘Prvenstvo u plivanju Slavonsko-baranjske regije’. Na mitingu su nastupala tri kluba iz Hrvatske (Virovitica, Đakovo, Vinkovci) i tri iz Mađarske (Harkany, Siklos, Sellye)….1 1311862973U nedjelju 24. srpnja u mađarskom gradiću Sellye održan je međunarodni plivački miting pod nazivom ‘Prvenstvo u plivanju Slavonsko-baranjske regije’. Na mitingu su nastupala tri kluba iz Hrvatske (Virovitica, Đakovo, Vinkovci) i tri iz Mađarske (Harkany, Siklos, Sellye).

Plivači PK Virovitica na mitingu su ostvarili zapažene rezultate od kojih svakako treba izdvojiti ove:  Juro Oršulić ( 1. mjesto na 50m slobodno i 50m leptir), Domagoj Ivanković (1. mjesto na 50m leptir),  Matija Relić (2. mjesto na  50m prsno),  Matija Šalgaj (3. mjesto na 50m slobodno i 50m leptir), Ivan Požežanac (3. mjesto na 50m prsno), Martino Grba (3. Mjesto na 50m prsno), Lucija Žužić (3. mjesto na 50m prsno) i Ivan-Zvonimir Prša (3. mjesto na 50m leptir) dok su u disciplini  štafeta 6*50m slobodno u sastavu: Ivan-Zvonimir Prša, Domagoj Ivanković, Ivan Požežanac, Matija Šalgaj, Filip Stevanovski, Juro Oršulić također uvjerljivo slavili i osvojili  1. mjesto.

Zasluge za ove značajne uspjehe svakako treba pripisati i trenerima Vinku Oršuliću i Dini Pavokoviću koji su ih vodili na natjecanje.

Skip to content