USPJEŠAN POČETAK ŠKOLSKE GODINE U „Brlićima“ i „Nazorima“ krenuo produženi boravak; od 1. studenog očekuje se i početak rada vrtića u COOR-u

U Gradu Virovitici danas (18. rujna) održan je redovan sastanak s ravnateljima škola kojima je Grad osnivač. Sastanak s ravnateljima osnovnih škola Ivane Brlić-Mažuranić i Vladimir Nazor te Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju održao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica, a tema je bila tekuća tematika za novu školsku godinu.

Ravnatelji su tom prilikom istaknuli kako su zadovoljni početkom školske godine te da udžbenici i radni materijali stižu u škole. Podsjetimo, besplatne udžbenike za osnovnoškolce osiguralo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja, a radne materijale kupuje Grad Virovitica.

Novost u ovoj školskoj godini je i produženi boravak u „Brlićima“ i „Nazorima“ koji je krenuo od proteklog tjedna u obje škole i koji sufinancira Grad Virovitica te srednjoškolsko obrazovanje u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju za zanimanja pomoćni krojač i pomoćni kartonažer.

Nazočni su se osvrnuli i na završetak radova na Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju u sklopu projekta vrijednog 78 milijuna kuna te je istaknuto kako se očekuje da će se 1. listopada krenuti s preseljenjem u nove prostore.

Osim srednjoškolskog obrazovanja, u novim prostorima COOR-a od 1. studenog očekuje se i početak rada vrtića, za što je interes za sada iskazalo 9 roditelja. (virovitica.hr, fotografija: M. Bašić)

Skip to content