Uskrsni sajam i Velika potraga za pisanicama u subotu, 9. travnja na šetnici kod Gimnazije

U Virovitici će se u subotu, 9. travnja održati Uskrsni sajam u organizaciji Kreativne udruge Unikat, Grada Virovitice, Turističke zajednice grada Virovitice i Flore VTC. Od 9 do 13 sati, na šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića Virovitica, povodom nadolazećih uskrsnih blagdana svoje proizvode i rukotvorine predstavit će brojni izlagači, OPG-i, udruge i kreativci.

U sklopu programa nastupit će KUD Virovitica, Gradska glazba Virovitica i Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica, Češka beseda Virovitica i plesna skupina umirovljeničkih udruga Virovitičko-podravske županije.

Uz kulturno-zabavni program bit će organizirane i kreativne radionice na temu Uskrsa u organizaciji Kreativne udruge Unikat i Dječjeg vrtića Cvrčak.

Po prvi puta bit će organizirana i Velika potraga za pisanicama.

Drago mi je da mogu najaviti dolazak Uskrsnog zeca u Viroviticu na naš Uskrsni sajam. Čuli smo sa nekoliko strana da je Uskrsni zec malo nespretan i nikako da zašije rupe u svojim džepovima pa mu prilikom dolaska u neki grad znaju ispasti sve pisanice po putu. Osim što ih izgubi, često mu se dogodi da mu neki „zločesti“ ljudi dio pisanica i posakrivaju. Zato pozivam svu djecu da dođu u subotu 9. travnja od 10 sati na Veliku potragu za pisanicama! Ponesite svoje košarice, vrećice, torbe, što želite…Idemo zajedno pomoći našem Uskrsnom zecu da pronađe svoje pisanice. Najuspješniji mali tragači bit će nagrađeni slatkim poklonima. Vidimo se svi na Velikoj potrazi za pisanicama – rekla nam je direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević.

Uskrsni plakat scaled

Skip to content