USKRS U SVAKOM DOMU: Na humanitarnom turniru 11. travnja snage će odmjeriti fratri, policajci i Gradska uprava, gost večer je Ivan Dečak

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Već petu godinu za redom, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivane Brlić – Mažuranić, na sportsko-glazbenoj manifestaciji „Uskrs u svakom domu, snage u malom nogometu i potezanju konopom odmjerit će fratri, policajci i Gradska uprava. Sportsko-glazbeno humanitarni program održat će se u četvrtak, 11. travnja, od 18 do 20,30 sati.

Bogat glazbeni i zabavni program vodit će Trpimir Markotić, a gost večeri bit će Ivan Dečak koji će ovom prilikom obući i dres i zaigrati za ekipu Fratara. U glazbenom dijelu programa nastupit će Zbor glazbene igraonice Jan Vlašimsky, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, Plesna skupina Katoličke osnovne škole, Zbor Katoličke klasične gimnazije, Kvartet Artes, KUC Virovitica, „zvjezdica“ Julija Tomljanović i pjevačica Gordana Moslavac. Akciji se ove godine pridružuju i prvopričesnici i krizmanici sve tri virovitičke župe: Sv. Roka iz Virovitice, bl. Alojzija Stepinca iz Milanovca i sv. Leopolda Mandića iz Taborišta. Oni će se, kao i „konopaši“ i „malonogometaši“, nadmetati za pehare u štafetnim igrama spretnosti.

Ulaz je slobodan, a prikupljat će se dobrovoljni prilozi za potrebe Caritasa, odnosno za poklon pakete za najpotrebitije povodom Uskrsa. (virovitica.hr; foto: Arhiva)

 

Skip to content