Upozorenje vozačima – promjena prednosti prolaza u Masarykovoj ulici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Danas u popodnevnim satima 13. svibnja 2011. godine otvorit će se promet u Ulici Nikole Tesle i dijelu Ulice Tomaša Masaryka koji je tijekom posljednja dva mjeseca bio zatvoren zbog izvođenja radova rekonstrukcije ceste i ostale komunalne infrastrukture…Danas u popodnevnim satima 13. svibnja 2011. godine otvorit će se promet u Ulici Nikole Tesle i dijelu Ulice Tomaša Masaryka koji je tijekom posljednja dva mjeseca bio zatvoren zbog izvođenja radova rekonstrukcije ceste i ostale komunalne infrastrukture.

Molimo sve građane da obrate pozornost na novopostavljenu prometnu signalizaciju zbog izvršenih promjena u prednosti prolaska vozila. Naime, novom prometnom regulacijom prednost prolaska će imati vozila koja se kreću Ulicom Nikole Tesle u odnosu na Ulicu Tomaša Masaryka na mjestu dosadašnjeg oštrog zavoja na kraju Ulice Tomaša Masaryka.

Uz novopostavljenu prometnu signalizaciju tijekom sljedećih par dana Postaja Prometne Policije Virovitica će povremeno nadzirati promet na novootvorenom raskrižju. 

Skip to content