Upis djece u program predškole za pedagošku godinu 2012./2013.

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

 

Dječji vrtić Cvrčak Virovitica će i u ovoj pedagoškoj godini organizirati program predškole. U taj program upisuju se djeca koja su u godini prije polaska u školu, tj. koja će se u školskoj godini 2013./2014. upisati u prvi razred, a nisu polaznici redovnog programa Vrtića.

Cilj programa je emocionalna, intelektualna, socijalna i tjelesna priprema djeteta za školu. S radom će započeti 1. listopada 2012. i trajat će do 30. svibnja 2014. u ukupnom trajanju od 250 sati. Odvijat će se u prostoru vrtića koji je primjereno opremljen namještajem, didaktikom i ostalim pedagoškim materijalom. Vrtić će osigurati i bilježnice, papire, radne listove, boje i ostali potrošni materijal za djecu. Voditeljica programa je odgojiteljica Đurđica Keresteš. Rad će se organizirati u 4 odgojne skupine. Djeca će boraviti u odgojnoj skupini svaki drugi dan po 2,5 sata.

Zahtjev za upis djece u program predškole podnosi se u Upravi vrtića (Pejačevićeva 1) od 1. – 15. rujna 2012. u vremenu od 9,00 – 13,00 sati.

Cijena programa je 600,00 kn godišnje po djetetu i plaća se u 2 rate. U program će se primati isključivo djeca s područja grada Virovitice i prigradskih naselja: Korija, Rezovac, Rezovačke Krčevine, Požari, Čemernica, Milanovac, Jasenaš, Sv. Đurađ, Podgorje i Golo Brdo.

Skip to content