Umirovljenici grada Senja u posjetu Podgorju

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Udruga umirovljenika grada Senja u subotu 08. studenog 2008. godine posjetila je Udrugu umirovljenika Mjesnog odbora Podgorje i tako još jednom potvrdila dobru suradnju između ova dva mjesta koja traje od 1987. godine.Udruga umirovljenika grada Senja u subotu 08. studenog 2008. godine posjetila je Udrugu umirovljenika Mjesnog odbora Podgorje i tako još jednom potvrdila dobru suradnju između ova dva mjesta koja traje od 1987. godine. Tom prilikom Grad Virovitica organizirao je za drage goste iz Senja prigodni domjenak u restoranu ”Dvorac” u Virovitici, gdje su ih primili župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Krin i predsjednica Gradskog vijeća Željka Grahovac.

Virovitički gradonačelnik Ivica Kirin pozdravio je prisutne i između ostalog još jednom podsjetio na povezanost ova dva kraja budući da je puno ljudi iz Krivog puta našlo svoje utočište u našem prigradskom naselju Podgorju, odnosno gradu Virovitici.
U toku dana gosti iz Senja posjetili su i Gradski muzej u Virovitici, a u večernjim satima priređena je i zabavna večer u organizaciji Udruge umirovljenika mjesnog odbora Podgorje.

Skip to content