Ugostiteljski objekti za Badnjak i Novu godinu mogu raditi do 5.00 sati

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na temelju članka 3. Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području Grada Virovitice («Službeni vjesnik» Grada Virovitice br. 13/09) i članka 39. Statuta Grada Virovitice («Službeni vjesnik» Grada Virovitice br. 5/09) gradonačelnik je dana 15.12. 2009. donio Odluku o produženju radnog vremena…Na temelju članka 3. Odluke o radnom vremenu ugostiteljskih objekata na području Grada Virovitice («Službeni vjesnik» Grada Virovitice br. 13/09) i članka 39. Statuta Grada Virovitice («Službeni vjesnik» Grada Virovitice br. 5/09) gradonačelnik je dana 15.12. 2009. donio Odluku o produženju radnog vremena za ugostiteljske objekte na području Grada Virovitice u dane božićnih i novogodišnjih blagdana

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u dane sa 24. na 25. prosinac i sa 31. prosinac na 1. siječanj može trajati do 5.00 sati.
U isto vrijeme na otvorenim i zatvorenim terasama uz ugostiteljske objekte iz skupine „Barovi”, ne smije biti izvora glazbe nakon 24.00 sata.

Rješenje o produžetku radnog vremena u dane božićnih i novogodišnjih blagdana za svaki pojedini ugostiteljski objekt, na temelju zahtjeva ugostitelja izdaje Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj

– S obzirom na pristigle zahtjeve vezane za predstojeće božićne i novogodišnje blagdane donio sam Odluku za produženje radnog vremena za ugostiteljske objekte u dane sa 24. na 25. prosinac i sa 31. prosinac na 1. siječanj i to do 5.00 sati ujutro, ali bih svakako napomenuo i činjenicu da izvora glazbe na otvorenim i zatvorenim terasama ne smije biti nakon 24.00 sata, kako bi se izbjeglo remećenje noćnog mira za građane koji stanuju u neposrednoj blizini ugostiteljskih rekao je gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin osvrnuvši se na donesenu Odluku.

Skip to content