Udruga vinogradara i voćara „Sveti Vinko“ Virovitica i ove godine organizira ocjenjivanje uzoraka mladih vina, prijave 4. veljače, proglašenje najboljih na 26. Viroexpu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Udruga vinogradara i voćara „Sveti Vinko“ Virovitica od prvih je dana sudionik Viroexpa. I ove će godine organizirati ocjenjivanje uzoraka mladih vina, a koja će se potom moći kušati na sajmu. Zainteresirani vinari trebaju svoje uzorke (tri boce minimalne zapremine 0,75 litara) donijeti u Tehnološko inovacijski centar u Virovitici (Ulica Matije Gupca 78) u subotu, 4. veljače, od 9.00 do 17.00 sati. Trošak ocjenjivanja vina za članove navedene udruge iznosi 10.00, a za ostale izlagače 15,00 eura po uzorku. Proglašenje najboljih bit će u sklopu 26. Viroexpa u subotu, 18. veljače.

Podsjetimo, 26. Viroexpo će se u Virovitici održavati od 17. do 19. veljače. Uz BiH kao Zemlju partner, Županija partner Viroexpa 2023 će biti Ličko-senjska županija, dok je pokroviteljstvo potvrdilo i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji sajma godinama su – Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije, dok je tehnički organizator Viroexpo d.o.o. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Skip to content