Udruga umirovljenika Podgorje-Virovitica proslavila 20 godina rada, novi/stari predsjednik Antun Šolc

U Centru kulture u Virovitici, danas (četvrtak) je održana Izvještajno-izborna Skupština Udruge umirovljenika Podgorje-Virovitica, povodom 20-te godišnjice rada.

Rad skupštine započet je himnom Republike Hrvatske, a predsjednik Udruge umirovljenika Antun Šolc pozvao je sve prisutne da minutom šutnje odaju počast svim preminulim članovima Udruge i hrvatskim braniteljima.

IMG 3048 Custom

Nakon izbora radnog predsjedništva, verifikacijske komisije, dva ovjerovitelja zapisnika i zapisničara započeto je s radom skupštine.

Na početku, predsjednik Udruge umirovljenika uputio je pozdrav i zaželio dobrodošlicu zamjenici gradonačelnika Virovitice Vlasti Honjek-Golinac, direktoru tvrtke Flora d.o.o. Željku Iharošu te predstavnicima preostalih udruga i društava koji su se odazvali pozivu, kao i svim prisutnim članovima Udruge.

IMG 2958 Custom

Nakon podnesenog izvješća o radu Udruge u 2018. godini, podneseno je i financijsko te izvješće Nadzornog odbora i verifikacijske komisije za proteklu godinu, a iznesen je plan rada i financijski plan za tekuću godinu.

Za novog/starog predsjednika izabran je Antun Šolc, a nakon izbora i preostalih radnih tijela Udruge usvojen je izmijenjeni statut pa će Udruga umirovljenika Podgorje-Virovitica od danas djelovati pod novim imenom, a zvat će se Udruga umirovljenika “Matija Gubec”, sa sjedištem u Virovitici.

IMG 2944 Custom

-Hvala svim gostima i članovima Udruge koji su prisustvovali ovoj skupštini i što da vam kažem, želim vam što više druženja, zabave i naravno, dobar vam tek – kroz smijeh je poručio Šolc.

Po završetku radnog, službenog dijela nastavljeno je druženje u veselom tonu. (www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

Skip to content